Deelnemen

De basis bijdrage bij sportclub Only Friends Limburg kost €7,50 per maand voor deelname aan twee verschillende sporten. Wil je meer sporten doen? Dat kan! Per sport betaal je dan maar €2,50 per maand extra.

Je hebt een gratis proefperiode, waarin je kennis kunt maken met de sportclub en verschillende sporten kunt uitproberen. Lees meer…

Wordt het lastig om de bijdrage en de kleding te betalen? Zoek dan contact met het Jeugdsportfonds. Zij bieden vaak uitkomst! Lees meer…

 

Wil je deelnemen, of wil je eens kijken of meedoen met één of meer sporten? Vul dan hieronder het formulier digitaal in óf download het inschrijfformulier en de toelichting. We nemen in ca. 2 à 3 weken contact met je op!

De voor- en achternamen van de sporter en die van de ouder of verzorger hebben we echt nodig. Dit geldt ook voor het telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken. Het is prettig als je ook alle andere informatie wilt invullen, maar dit is niet verplicht.

 

 

Vanuit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) geldt een wettelijke zorgplicht voor een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van gasten. Wij gebruiken de gegevens voor:

  • opname in het beveiligde registratiesysteem
  • communicatie met jou als lid
  • het aanbieden van informatie over Only Friends Limburg

Persoonlijke gegevens verstrekken wij zonder je toestemming niet aan derden. Wij zorgen dat papieren informatie van of over je, achter slot en grendel wordt opgeborgen, het registratiesysteem is eveneens privacyproof. Voor vrijwilligers en trainers van Only Friends Limburg geldt een geheimhoudingsplicht.

Inschrijfformulier sporter

Toelichting inschrijfformulier