Daniëlle Winkens

Daniëlle Winkens, vrijwilliger bij Only Friends Limburg, schreef haar ervaringen op en vertelt wat Only Friends Limburg voor haar betekent. Heb jij ook een eigen verhaal en wil je dit met ons delen? We zijn heel benieuwd en trots op de Only Friends verhalen. Stuur ons je verhaal via info@onlyfriendslimburg.nl

 

Daniëlle Winkens ~ Vrijwilliger Only Friends Limburg

“Hallo allemaal, mijn naam is Daniëlle Winkens en ik werk als vrijwilliger/gastvrouw bij Only Friends Limburg. Dit werk betekent alles voor mij. Na een zwaar/hoog-energetisch verkeersongeval in 1999 ben ik beperkt. Ik leef in halve dagen en in de uren dat ik wakker ben, wil ik me ook ergens bij betrokken voelen en plezier beleven. Trots ben ik op initiatiefneemster Mariëlle Houben. Zij kijkt naar de mens achter de beperking. Dat is ook het motto van Only Friends: ‘Je bent goed zoals je bent’. Wat is leuker dan te sporten of werken, lol te hebben, vriendschappen te sluiten en samen bezig te zijn? Samen sporten, emoties delen, elkaar steunen door dik en dun. Het betekent de wereld voor mij om betrokken te zijn bij Only Friends Limburg, zowel op werk, sport als maatschappelijk niveau. Dennis Gebbink had ooit een droom voor zijn zoon Myron en iedereen die een beperking heeft. Deze droom is uitgekomen. Mariëlle zet deze voort in Limburg samen met bestuurders, zorginstellingen en gemeenten. Ik, Daniëlle, vind het een eer om samen met jullie, sporters en vrijwilligers, deze droom te verwezenlijken. ‘Je bent oneindig meer waard dan je beperking’. Ik verheug me dan ook erop om jullie te mogen begroeten bij Only Friends Limburg en met jullie een plezierige sport/werkplek te mogen delen.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom Daniëlle Winkens als bestuurslid van Only Friends Limburg!

Vanaf de start van Only Friends Limburg is Daniëlle Winkens de rots in de branding. Ze is onze fantastische gastvrouw en weet de relaties met (nieuwe) sporters, trainers en vrijwilligers uitstekend te onderhouden. Het wel & wee van onze sportclub houdt ze uitstekend in de gaten. De leden- en vrijwilligers administratie is haar toevertrouwd. We zijn dankbaar dat het bestuur versterkt wordt met onze topper Daniëlle.
Lees haar reactie:
Hallo lieve allemaal,
Jullie geloven nooit wat de oprichtster van Only Friends Limburg, Mariëlle Houben, mij vroeg.
Of ik deze mooie, geweldige club wil gaan versterken als bestuurslid!
Te gek toch!!!
Ik, Daniëlle, die door de gevolgen van mijn zware auto-ongeluk beperkt ben doordat ik maar in halve dagen leef en functioneer. Zo zie je maar …  niet alle dromen zijn bedrog. Het voelt nog altijd onwerkelijk. De woorden kunnen eigenlijk niet beschrijven hoe groots dit voor mij voelt. Bij Only Friends Limburg is iedereen vrijwilliger en is het goed zoals hij of zij is. We doen het allemaal SAMEN. De bestuurders, de trainers, de leden en de zorginstellingen zoals Radar, JENS en NOVIZorg met de cliënten en natuurlijk onze leden. Prachtig om te zien en mee te maken hoe de mens centraal staat en niet de beperking. Ik wil dan tegen iedereen, jong en oud, zeggen: durf te dromen! Hoe klein de stap ook voor een ander lijkt, voor de persoon die het aangaat is het vaak een enorme stap. Het gaat bij Only Friends Limburg  om het plezier zowel op sportgebied als in de dagbesteding van de cliënten van Radar en NOVIzorg. Het voelt als één familie. De onvoorwaardelijke steun en geloof in ieders kunnen is geweldig! Het enthousiasme van de trainers naar de leden en visa versa. De lach bij de trainingen en bij Only Friends Limburg@work. Zooo mooi!
Durven jullie het aan om met ons allemaal mee te groeien? Wil je zelf ervaren hoe het bij Only Friends Limburg is?
Kom dan gezellig eens een les meedoen en ervaar het Only Friends Limburg gevoel. Dan zullen jullie zien dat het niet overdreven maar waar is. Dikke knuffel xxx van mij, Daniëlle
Tot ziens, adieë wa! 😘🙋‍♀️