Erkend leerbedrijf

 

 

Naast de zorgprofessionals en vrijwilligers leveren stagiaires een belangrijke bijdrage aan de (sport)begeleiding van de kinderen en mensen met een beperking. Only Friends Limburg werkt samen met stagiaires van o.a. CIOS, Fontys Hogeschool, Vista College en Zuyd Hogeschool.

 

 

 

 

Only Friends Limburg is een ‘Erkend leerbedrijf’, een titel om trots op te zijn. Het beeldmerk laat zien dat wij mbo-studenten opleiden. Only Friends Limburg vindt het belangrijk om stagiaires een leerzame en inspirerende stageplaats aan te bieden en ervaring op te laten doen met mensen met een beperking. Jaarlijks zijn er zo’n 5 stageplaatsen. De stagiaires lopen gedurende het hele schooljaar stage en assisteren bij alle verschillende sporten van Only Friends Limburg. Vind je ideale stage of leerbaan bij Only Friends Limburg via stagemarkt.nl

 

Zowel bij de sporten alsook bij de afdeling onlyfriends@work zijn er stageplaatsen. Sportdagen en evenementen worden ook voor een deel georganiseerd en uitgevoerd door stagiaires.

Onze stage coördinator is: Mariëlle Houben,