Word Sponsor

Sporten is gezond, juist voor kinderen, jongeren en ouderen met een beperking. Uw steun is daarom hard nodig, zodat Only Friends Limburg samen met u de droom van onze sporters waar kan blijven maken: onbeperkt sporten op hun thuisbasis; Sportpark Strijthagen!

 

 

Hoe gaat het nu?

Only Friends biedt nu vier verschillende sporten en ruim 25 kinderen, jongeren en ouderen maken hier met veel plezier en enthousiasme gebruik van. We beschikken over zorgverleners, vrijwilligers, stagiaires en een aantal gerenommeerde ambassadeurs die sportclub Only Friends een warm hart toedragen.

 

Sponsormogelijkheden

Wilt u ook een bijdrage leveren aan Only Friends Limburg en daarmee kinderen en jongeren met een fysieke of verstandelijke beperking of chronische ziekte de mogelijkheid bieden om zonder zorgen aangepast te kunnen sporten? Dan zijn er vele manieren waarop u Only Friends Limburg kunt steunen!

        • Kies uit diverse sponsormogelijkheden (samen te bepalen onder het genot van een kop koffie) of
  • Laat uw bedrijfsactiviteit organiseren of
  • Neem deel aan een fondsenwervend evenement of
  • Organiseer zelf een leuke fondsenwervende actie of
  • Schenkingen of donaties ‘Je bent goed zoals je bent’

 

Aanmelden

Only Friends Limburg drijft op de kracht van zorgverleners, vrijwilligers en dankt haar bestaan aan gulle sponsors. Voor meer informatie neemt u contact op via info@onlyfriendslimburg.nl, of door het contactformulier hieronder in te vullen.