Leren en werken: dagbesteding Sportpark Strijthagen

Op Park Strijthagen creëren we samen een inspirerende ontmoetingsplek en uitdagende leer-werk omgeving voor kwetsbare groepen in de samenleving. Mensen in hun kracht zetten door hun interesses en talenten aan te moedigen en te kunnen zijn wie ze zijn. Van dagbesteding tot leer-werk ervaringsplekken. Het draait om ontmoeten, meedoen, erbij horen, sporten en clubgevoel.

Een mix van cliënten en begeleiders (van Radar, Xonar, KoraalGroep, NOVIZorg), stagiaires (St. Jan Baptist), vrijwilligers verrichten werkzaamheden (schoonmaak, onderhoud, catering, wassen kleding) bij Park Strijthagen. Deze mensen werken bij Only Friends Limburg en dat is herkenbaar aan de bedrijfskleding van Only Friends Limburg. Samen verwijderen we de schotten tussen (zorg) en (onderwijs) instellingen om mensen kansen te geven die leven met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt.

Interesse om bij Only Friends Limburg te leren en te werken? Lees meer over Radar Dagbesteding Sportpark Strijthagen op de website van Radar en in de Profielschets Strijthagen Radar-Only Friends v3

Neem contact met ons op.