Voetbalteam Only Friends Limburg en NoviZorg bij Boarding Soccer toernooi

Op 2-1-2024 heeft Only Friends Limburg samen met de cliënten van NoviZorg meegedaan aan het Boarding Soccer toernooi van VV Schaesberg op Park Strijthagen te Landgraaf. Ondanks dat zich geen andere g-teams hadden aangemeld, had iedereen een paar uurtjes een sportief, gezellig en vriendschappelijk voetbal toernooi. De stoom kwam na afloop niet alleen uit de machines maar ook uit de oren van de deelnemers. Moe maar voldaan kwam men van het veld af. Iedereen kreeg een medaille en een beker voor zoveel sportiviteit. De volgende editie, die weer de laatste week van december en de eerste week van januari zal plaatsvinden, hopen we met meer teams van Only Friends mee te kunnen deelnemen. Eventueel samen met NoviZorg zodat we kunnen laten zien dat ook mensen met een beperking een geweldige sportieve dag kunnen beleven.

ANBI-status voor Only Friends Limburg goedgekeurd

De aanvraag voor het verkrijgen van de ANBI-status bij de Belastingdienst is goedgekeurd per 1 januari 2023. De Stichting Sportclub Only Friends Limburg heeft RSIN-nummer 859889063.

Voor het functioneren en realiseren van de doelstellingen heeft de Stichting Sportclub Only Friends Limburg financiële middelen nodig. Die middelen worden verkregen uit bijdragen van deelnemers aan de activiteiten, giften, subsidies en bijdragen uit sportstimuleringsbudgetten.

Om het doneren en schenken aantrekkelijker te maken wilde de stichting de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling) verkrijgen. ANBI status heeft als voordeel dat organisaties en particulieren hun giften kunnen aftrekken van de belasting. Bovendien wordt de stichting gevrijwaard van het betalen van belasting over giften en schenkingen.

 

 

Only Friends Limburg en Radar werken in het Parkstad Limburg Stadion

Elke dinsdag zijn de toppers van Only Friends Limburg @work (dagbesteding Radar) in het Parkstad Limburg Stadion actief. Ze helpen mee met het schoonhouden van de omloop, poetsen de stoeltjes in het stadion en zorgen ervoor dat het onkruid wordt weggehaald rondom de parkeerplaatsen. De werkers, vrijwilligers en medewerkers zijn apetrots om dit voor de club Roda JC te kunnen doen.

 

Only Friends Limburg wandelt mee met de Avond4Daagse in Landgraaf

Wandel je met ons mee, bekijk het filmpje!

Ieder jaar lopen meer dan 1700 deelnemers in mei de Avond4Daagse Landgraaf. Het leukste wandelfeestje van Limburg, waar het draait om gezonde voeding, beweging, ontmoeten en genieten. Dit jaar vond de 5e editie plaats.

Only Friends Limburg neemt voor de derde keer deel aan dit mooie evenement.

Dit filmpje is gemaakt door onze Avalon. Ze sport bij Only Friends Limburg en is via de dagbesteding van Radar werkzaam bij Only Friends @work. Naast het sporten en werken is filmmaken een passie van Avalon. Dankjewel topper voor deze mooie sfeerimpressie!

« Older Entries