Word vriend of vriendin van Only Friends Limburg

Word vriend of vriendin van Only Friends Limburg

De Vrienden dragen Only Friends Limburg een warm hart toe en dragen een financieel steentje bij. Sporten is gezond, juist voor kinderen en jongeren waarbij het niet allemaal vanzelf verloopt. Door Only Friends kan ieder kind deel uitmaken van een club! Samen werken we aan een vruchtbare toekomst van onze sportclub.

 

Wat is het?

Om de betrokkenheid en de middelen bij de club te vergroten is de “Vrienden van Only Friends Limburg” in het leven geroepen. Door een jaarlijkse bijdrage van elke Vriend van Only Friends Limburg, hebben we de mogelijkheid om activiteiten te organiseren en investeringen te verwezenlijken. Zo willen en kunnen we meegroeien met de tijd en een moderne en vitale sportclub zijn.

Bepalingen

Deelname aan de Vrienden van Only Friends Limburg is persoonlijk en is niet hetzelfde als een lidmaatschap. Vrienden, zijn vrienden voor het leven. Als je vriend wordt, is dat dan ook onze basis. Mocht het op termijn toch niet meer klikken, dan stellen wij voor dat je je vriendschap opzegt. De penningmeester stuurt één keer per jaar een betaalbericht.

Wat levert het jou op?

Je draagt bij aan het realiseren van concrete en zichtbare doelen. Je krijgt een eervolle vermelding op onze website. Uiteraard is er de optie om een anonieme vriend(in) te zijn. Dan blijven de vermeldingen achterwege. Je raakt betrokken bij een fijne sportclub die uniek is in Limburg.

Vriend(in) Only Friends Limburg

De Vriendenprijs bedraagt € 25 per jaar.

Ons motto luidt “Je bent goed zoals je bent”. In deze gedachte omarmen we ook onze Vrienden van Only Friends Limburg. Je bent vrij om de Vriendenprijs zelf te bepalen.

 


Onze vrienden (12 juni 2024)

Astrid Kirpenstein | Kiki Huijnen | Jolanda Rikers | Jeroen Bossers | Peter Mantingh | Nicolle Buck | Mariëlle Houben | Daniëlle Winkens

 


 

Vriend(in) worden?

Gebruik het onderstaande formulier als u lid wilt worden van de Vrienden van Only Friends Limburg. Door vriend(in) te worden onderschrijft u de doelstellingen van onze sportclub zoals hier vermeld. Maak vervolgens hier jouw bedrag over en kies het project ‘Vriend Only Friends Limburg’.

Wandel4daagse Landgraaf: onze toppers doen weer mee!

Maandag 13 mei was het weer zover: de Landgraafse Wandel4daagse. De cliënten, begeleiding en vrijwilligers van dagbesteding Radar en Only Friends Limburg wandelen elk jaar een eigen alternatieve route. Toegespitst op hetgeen iedereen kan wandelen.

De groep is op maandag tijdens de sportles gezellig gaan wandelen rondom Park Strijthagen samen met Paul en Deven. Bij terugkomst bleek dat iedereen geweldig goed had samengewerkt bij stukken waar teamgeest gevraagd werd. Knap van iedereen!

Op dinsdag ging de groep richting MIJN Lunchcafe powered by Relim. Het is een sociaal en huiselijk lunchcafé. Men gelooft in kansen en toegankelijkheid voor iedereen. Deze filosofie kunnen wij volledig omarmen. De groep is hier heerlijk gaan lunchen. Na de magen gevuld te hebben en een kaarsje aangestoken te hebben in het mijnwerkers kapelletje op het terrein, liep de groep rustig terug naar Park Strijthagen.

Het was dus kortom weer een gezellig en knap staaltje teamwork van iedereen. Volgend jaar wandelen we gezellig weer mee. Bedankt gemeente Landgraaf voor dit evenement. Groetjes van ons allemaal!

Rabobank cheque voor start Framerunning

Mariëlle Houben: ‘Fijn dat ik als ledenraadslid voor de Rabobank persoonlijk coöperatieve impact kan maken. De symbolische cheque ter waarde van € 500,- heb ik op vrijdag 19 april tgv de opening van de gloednieuwe en gerenoveerde atletiekaccomodatie in sportpark Kaalheide mogen overhandigen.

We werden blij verrast door het gemeentebestuur van gemeente Kerkrade met een spontane bijdrage van € 500,- door wethouder John Roland voor burgerparticipatie en € 500,- door wethouder Jo Schlangen voor sportstimulering.

Namens Rabobank mocht ik een cheque uitreiken aan Daniëlle en Devin van Only Friends Limburg en Arno van Achilles Top. Hiermee leveren we een bijdrage aan de start van Framerunning in samenwerking met atletiekvereniging Achilles Top. Zo versterken we de lokale leefomgeving en maken we het verschil. Trots dat ik hieraan mijn steentje mag bijdragen. Goed voor een inclusieve vitale regio & goed voor de buurt!’

Fit Festijn weken bij Only Friends Limburg en Radar

Sports, Health and Happiness heeft een Fit Festijn waaraan de cliënten van Radar samen met Only Friends Limburg graag aan wilden meedoen.

Yoghurt en fruit werden in huis gehaald. Aan goede zin en moed ontbrak het niet. Voor elke opdracht konden de cliënten een sticker verdienen. Via de app konden we oefeningen, samengesteld door Kim van NoviZorg, nadoen. Hilariteit alom want het lukte ons niet. Lachen, elkaar complimenten geven, samen sporten en bezig zijn dat is waar Sports, Health and Happiness voor staat. Probeer elkaar te stimuleren. Samen komen we gezond en wel verder. Wij als Radar en Only Friends Limburg gaan dit zeker doen!

 

Nieuwe trainingspakken G-voetballers: ‘Vrienden van Jarryl’

Voor de Kerstdagen hadden de voetballers een gezellig samenzijn om de feestdagen in te luiden. Er was ook, buiten het kerstgeschenk van Only Friends Limburg, een enorme verrassing voor de leden op deze dag.

Dankzij Frank Bemelmans kregen de leden een trainingspak uitgereikt! Voor deze lieve en bijzondere geste van Frank Bemelmans en vrienden zijn wij ontzettend dankbaar. Iets voor de medemens willen betekenen en uitvoeren, zonder tegenprestatie, is iets wat bewonderenswaardig is. Achter op de jassen staat de tekst: omdat Frank Bemelmans via Jarryl en moeder bekend raakte met onze club.

Namens iedereen van en bij Only Friends Limburg zeggen wij dank, dank, dank Frank Bemelmans, echtgenote en vrienden voor de geweldige trainingspakken voor onze leden!

 

Voetbalteam Only Friends Limburg en NoviZorg bij Boarding Soccer toernooi

Op 2-1-2024 heeft Only Friends Limburg samen met de cliënten van NoviZorg meegedaan aan het Boarding Soccer toernooi van VV Schaesberg op Park Strijthagen te Landgraaf. Ondanks dat zich geen andere g-teams hadden aangemeld, had iedereen een paar uurtjes een sportief, gezellig en vriendschappelijk voetbal toernooi. De stoom kwam na afloop niet alleen uit de machines maar ook uit de oren van de deelnemers. Moe maar voldaan kwam men van het veld af. Iedereen kreeg een medaille en een beker voor zoveel sportiviteit. De volgende editie, die weer de laatste week van december en de eerste week van januari zal plaatsvinden, hopen we met meer teams van Only Friends mee te kunnen deelnemen. Eventueel samen met NoviZorg zodat we kunnen laten zien dat ook mensen met een beperking een geweldige sportieve dag kunnen beleven.

« Older Entries