Over ons

Iedereen zou lid moeten kunnen zijn van een vereniging. Only Friends Limburg streeft ernaar dat dit binnen de reguliere vereniging kan. Wij zijn een vangnet voor kinderen die niet mee kunnen met de verwachtingen binnen het reguliere sporten. Wij bieden kennis van zorginstellingen bij verenigingen aan. Wij willen een club zijn met passie voor sport en waar je mee kunt doen! En een omgeving creëert waar dit natuurlijk gaat gebeuren. Wij maken samen met de vereniging het sporten voor iedereen toegankelijk.

Iedereen met een lichamelijke of verstandelijke beperking of een chronische ziekte is van harte welkom om bij Only Friends Limburg te komen sporten. Voor deze mensen biedt Sportclub Only Friends Limburg verschillende sporten. Hierbij gaan we altijd uit van de behoeften en de belevingswereld van deze groep sporters.

 

De doelstelling van Sportclub Only Friends is

“Only Friends Limburg wil, op een toonaangevende manier, iedereen met een beperking, volwassen revalidanten en ouderen met een verhoogd gezondheidsrisico uit Limburg de mogelijkheid bieden om georganiseerd te sporten, te participeren, positief te leven én talenten te ontwikkelen in een eigen, veilige en vertrouwde omgeving”

De bedoeling is dat de kwaliteit van leven van mensen met een beperking aanmerkelijk wordt verhoogd. Sportpark Strijthagen in Landgraaf is de thuisbasis van Only Friends Limburg en is bij uitstek geschikt om onze sporters op een veilige manier te laten sporten in een vertrouwde omgeving.

Meer dan 25 mensen sporten met veel plezier bij ons, ben jij de volgende?