Fietspret Landgraaf

Wielrennen is voor iedereen!

Onder het motto ‘Normaal wat normaal kan, speciaal wat speciaal moet’, is het voor mensen met een lichamelijke of visuele handicap nog prima mogelijk om de wielersport te beoefenen. Zo kan er met een tandem gereden worden, op een driewieler, met een handbike (waarbij je met je armen de fiets voortbeweegt) en indien mogelijk op een normale racefiets.

Groom Droom Zonnestraaltjes gingen op 1 juni 2021 van start! Fietsvaardigheidstraining op een prettige ongedwongen manier. We spelen in op de behoefte van kinderen. Het belangrijkste is dat de kinderen plezier beleven in wat ze doen en zich vrij kunnen bewegen op een veilige manier.

Je bent goed zoals je bent! Dat is het motto van OnlyFriends. Dat zie je ook terug in de groep kinderen die training krijgen van Roger.
Het gaat bij ons niet alleen maar om kinderen met een fysieke beperking. Ook kinderen die om wat voor reden niet mee kunnen draaien bij een gewone fietsclub zijn bij ons welkom. We noemen onze fietsers de “ZONNESTRAALTJES”.

VOOR WIE

Fietspret Landgraaf is voor iedereen vanaf 4 jaar.

 

WANNEER

Dinsdag van 18.30 uur tot 19.15 uur, Sportpark Strijthagen Landgraaf

 

WIELREN TRAINERS

De Only Friends Limburg wielrentrainers zijn:

Roger Franssen, gediplomeerd trainer TWC Maaslandster Zuid-Limburg

Paul Geraedts, fysiotherapeut vrijwilliger Only Friends Limburg

 

 

Interesse? Meld uw zonnestraaltje aan bij:

Fietspret Landgraaf wordt in het kader van het Sportakkoord Landgraaf mogelijk gemaakt door de samenwerking met wielervereniging TWC Maaslandster Zuid-Limburg, Gemeente Landgraaf, Iedereen Kan Sporten Parkstad en vrijwilligers van Only Friends Limburg.