High5Fitness

High5Fitness

 

Plezier en enthousiasme staan voorop bij sportclub Only Friends Limburg.

Vanaf 4 november 2019 is sportclub Only Friends Limburg gestart met High5Fitness.

Deze Fitness is niet alleen heel leuk om te doen. Het is ook bijzonder geschikt voor mensen met een lichamelijke-, geestelijke beperking, mentale aandoening of chronische ziekte die in groepsverband willen werken aan het vergroten van hun kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, snelheid en coördinatie.

Eén keer per week op maandag van 13:00-14:00 uur, wordt op Sportpark Strijthagen in Landgraaf High5fitness aangeboden.

 

High5Fitness is een groepsles op maat, waarbij we rekening houden met de mogelijkheden en interesses van de deelnemers. Samen werken we op een enthousiaste en positieve manier aan het vergroten van de kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, lenigheid en coördinatie. De groepslessen hebben een specifieke trainingsopbouw, waarvan de ‘warming-up’ en de ‘cooling-down’ belangrijke onderdelen zijn om eventuele blessures en gezondheidsklachten te voorkomen. Er wordt niet alleen gekeken naar de beperking maar juist naar de mogelijkheden van de deelnemers die in de High5Fitness doelen worden genoemd. Iedereen heeft andere mogelijkheden en behoeftes en wij zullen ons best doen hier zo goed mogelijk bij aan te sluiten.

 

Voor wie

High5fitness is voor iedereen met een beperking, die ouder is dan 17 jaar. De groepsles wordt aangeboden aan zowel mannen als vrouwen (of genderneutrale personen).

 

Twijfelt u of u geschikt bent voor High5Fitness, aarzel dan niet en neem contact met ons op via onderstaande telefoonnummers.

 

Wanneer

Maandag van 13:00 tot 14:00, Park Strijthagen, Hofstraat 1 in Landgraaf.

 

High5Fitness trainers

De Only Friends Limburg High5Fitness-trainers zijn:

Paul Geraedts , Fysiotherapeut

Don Von Piekartz ,CIOS