Wereld Record Wilhelminaberg beklimmen

WERELD RECORD POGING WILHELMINABERG

1 oktober 2021 bij de trappen  ‘Snowworld Landgraaf’

 

In het leven komen we allemaal ooit wel eens die berg tegen, een berg die ons voor een geweldige uitdaging stelt. Als maatschappij is het Corona en voor de kinderen van onze school is het de aansluiting bij reguliere sportclubs. Initiatiefnemer van de WERELD RECORD POGING WILHELMINABERG is Bram Defesche, leraar bij de Jan Baptist School.

Bram Defesche: “Onze instelling is dat we altijd bovenkomen, soms langzaam, soms snel, maar wij komen boven!
En dat gaan wij nu ook laten zien, wij gaan de uitdaging aan, wij willen onze berg bedwingen! Wij hebben gekozen om dit 10x te doen en we hebben ook maar meteen gekozen om dit de allerhoogste berg ter wereld te laten zijn. De Mount Everest met 8.848 meter. We gaan deze prestatie leveren op de ‘Wilhelminaberg’ naast Snowworld te Landgraaf. Tien keer de Mount Everest (8.848 meter) is 88.480 meter en dat zijn dan weer ongeveer 1.000 beklimmingen van de ‘Wilhelminaberg’. Als school willen wij garant gaan staan voor 500x, onze leerlingen, de juffen en meesters gaan flink hun best doen om dit waar te maken! Voor de resterende 500x zoeken we jou, kom jij ons helpen om het WR te realiseren. Meld je aan door hier te klikken en beklim met ons op 1 oktober a.s. de Wilhelminaberg!”

Wij gooien de overige 500 beklimmingen in de ‘verkoop’, de opbrengsten gaan geheel naar het goede doel ‘Only Friends Limburg’. Ieder bijdrage is welkom!

Doneer uw bijdrage hier!