Corry Kroon

WANDELTRAINSTER CORRY KROON: ‘MET ONLY FRIENDS CREËREN WE EEN SPORTIEVE WERELD VOOR IEDEREEN’

Sinds begin februari 2020 is Corry Kroon gestart als wandeltrainster bij Only Friends Limburg. Onze fanatieke en enthousiaste wandeltrainster Corry is 60 jaar, getrouwd en woont in Kerkrade.

Ze prijst zich gelukkig met haar twee kinderen en vier kleinkinderen. Elke woensdagochtend staat ze van 9.30 uur tot 11.00 uur klaar om te gaan wandelen, ze vertrekken vanaf ‘t Westhoes in Kerkrade.

Corry: ‘Ik ken een heleboel mensen die op een fantastische manier betrokken zijn bij Only Friends. Ook ben ik al jarenlang wandeltrainster bij atletiekvereniging Achilles Top en heb looptrainingen gegeven bij Roda JC Kerkrade. Mijn grote passie is het wandelen met mensen, het motiveren van mensen om te bewegen op een fijne verantwoorde manier. Deze passie vind ik ook bij Only Friends, zodat ik daar een steentje wil bijdragen. Naast wandelen heb ik genealogie of stamboomonderzoek als grootste hobby en werk ik als cliëntbegeleider bij Meander. Ik wens Only Friends veel plezier, fijne samenwerking en ontwikkeling in het creëren van een sportieve wereld voor allen.’

Interesse in aangepast wandelen, meld je aan en doe mee! Iedereen is van harte welkom. Kom een kijkje nemen of neem contact met ons op.