Aangepast Wandelen

WANDELEN IS GRATIS

Begin 2020 is Sportclub Only Friends Limburg gestart met AANGEPAST WANDELEN. Wandelen is leuk en bijzonder geschikt voor mensen met een beperking die graag in groepsverband niet te snel en niet te ver willen lopen. Iedereen knapt op van een wandeling in de buitenlucht. Genieten van het samen wandelen.  Lekker buiten actief zijn en ondertussen ook nog genieten van de natuur!

 

Iedereen kan wandelen!

Wandelen is goed voor lichaam en geest en past daarom perfect binnen een gezonde leefstijl. Een wandeling draagt bij aan de opbouw van het vitamine D gehalte en helpt bij het tegengaan van geheugenverlies. Twee maal in de week een uur wandelen heeft al effect op het geheugen. Bijna iedereen kan het, het kan bijna overal. Ervaren wandeltrainers en -begeleiders bieden minder valide wandelaars ondersteuning op maat. Ook organiseren we aangepaste wandeltochten waarbij een speciale route wordt uitgezet voor rolstoelgebruikers en wandelaars met een beperking. Er wordt niet alleen gekeken naar de beperking maar juist naar de mogelijkheden. Bij ons staat vooral meedoen centraal.

Iedereen uit de doelgroep is van harte welkom. Aangepast wandelen is mede mogelijk door de samenwerking met atletiekvereniging Achilles Top in Kerkrade. Maak kennis met onze wandeltrainster Corry Kroon. Kom een kijkje nemen of neem contact met ons op.

Wil je wandelen, neem contact op met Corry Kroon, 06 42211852. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wandelen is gratis.

Only Friends Limburg is op zoek naar betrokken en enthousiaste vrijwilligers die kunnen helpen bij de verschillende sporten. Word vrijwilliger en doe mee!