Hans Zuidersma

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Hans Zuidersma, ik ben getrouwd en heb twee kinderen en ben trotse opa van twee kleinkinderen. Ik ben met pensioen en heb meer dan 40 jaar als monteur in het loodgieters vak gewerkt. Dit werk heb ik gecombineerd als semi prof voetballer bij onder andere Limburgia, Roda jc Kerkrade, Wageningen en Fortuna Sittard.

 

Only Friends heeft me geraakt! Als voetbal liefhebber heb ik verschillende keren een bezoek gebracht aan G-voetbal toernooien waar Only Friends aanwezig was. Daar kreeg ik zoveel voldoening van en heb besloten voetbaltrainer te worden van het G-voetbal team van Only Friends Limburg.

 

Samen met voetbalvereniging VV Schaesberg, waar mijn zoon assistent trainer is van het 1e elftal, wordt het G-voetbal mogelijk gemaakt. Ik ben trots dat ik met mensen van mijn club dit kan doen. Ik kijk uit naar een fijne samenwerking om een schitterend G-team op het veld te kunnen neerzetten en waar ik samen met voetbaltrainer Kai Sterk aan kan meewerken.

 

De sporters van Only Friends wens ik heel veel succes en plezier bij deze mooie sportclub voor mensen met een beperking!

 

Hans Zuidersma

Voetbaltrainer Only Friends Limburg

info@onlyfriendslimburg.nl

 

Voetbaltrainers Kai Sterk (links) en Hans Zuidersma (rechts)