Kai Sterk

Hallo allemaal,

 

Mijn naam is Kai Sterk, 29 jaar oud en woonachtig in Heerlen. Werkzaam bij stichting Radar waarbij ik op een 24 uurs woonvorm werk. Zelf voetbal ik bij fc Kerkrade west. Tevens train ik met veel passie en plezier het G-team van fc Kerkrade west.

 

In het verleden zat ik namens stichting Radar in de trainersstaf van de G-stars van Roda JC en zodoende ken ik Mariëlle Houben en heb ik ook kennis gemaakt met Only Friends Amsterdam. Toen Mariëlle me vertelde dat Only Friends Limburg van start ging en me vroeg om namens stichting Radar de staf van het G-voetbal te versterken was ik na een goed gesprek meteen verkocht. Het is een super initiatief waarbij iedereen die kampt met een beperking kan komen sporten, hierbij is begeleiding van mensen die een echt zorg hart hebben om het zo leuk en goed mogelijk te maken voor de sporters.

 

Ik vind het heerlijk om met deze doelgroep te werken, waar ik mensen van jong tot oud kan helpen en uitdagen om te sporten. Ik doe dit met veel passie, enthousiasme maar vooral met veel plezier. Niks voelt fijner dan iets betekenen voor mensen waarvoor niet alles vanzelfsprekend is en hen zodanig te ondersteunen om ook te sporten.

 

Ik gun het iedereen die met een beperking kampt om eens kennis te maken met Only Friends om zodoende met zijn allen een leuke, gezellige maar vooral een sportief jaar tegemoet te gaan!

 

Kai Sterk

Voetbaltrainer Only Friends Limburg

info@onlyfriendslimburg.nl

 

 

Voetbaltrainers Kai Sterk (links) en Hans Zuidersma (rechts)