Start Sportclub Only Friends Limburg

De nieuwe sportclub Only Friends Limburg is op maandag 18 maart 2019 in Landgraaf met demonstraties en het nodige feestelijk vertoon van start gegaan. Only Friends is bedoeld om mensen met een beperking en ouderen met een verhoogd gezondheidsrisico aan het sporten te krijgen. Het initiatief is komen overwaaien uit Amsterdam. Het motto luidt ‘Je bent goed zoals je bent’.

Freed Janssen (wethouder gemeente Landgraaf) en Mariska Werrij (CDA fractievoorzitter Limburg), hebben samen met oprichter Dennis Gebbink, bestuurslid Only Friends Limburg Mariëlle Houben, Jan Regterschot en de wethouders van gemeente Landgraaf, Alex Schiffelers en Marlies Dreissen, het startsein van Only Friends Limburg gegeven.

“Iedereen is op zijn of haar manier een kampioen! Jong, oud, met of zonder beperking, iedereen doet mee. Vandaag de officiële start van Only Friends Limburg, met de uitvalsbasis Landgraaf Sportpark Schaesberg. Iedereen doet mee, beweegt, sport en ontmoet elkaar. Een hartverwarmend initiatief dat heel veel vreugde en plezier brengt dankzij de vele vrijwilligers en maatschappelijke partners. We slaan de handen in elkaar en laten daarmee zien en voelen dat we veel voor elkaar betekenen. Geweldig en hartverwamend! Dank aan de initiatiefnemers.” ~ Marlies Dreissen, wethouder gemeente Landgraaf