Wandel4daagse Landgraaf: onze toppers doen weer mee!

Maandag 13 mei was het weer zover: de Landgraafse Wandel4daagse. De cliënten, begeleiding en vrijwilligers van dagbesteding Radar en Only Friends Limburg wandelen elk jaar een eigen alternatieve route. Toegespitst op hetgeen iedereen kan wandelen.

De groep is op maandag tijdens de sportles gezellig gaan wandelen rondom Park Strijthagen samen met Paul en Deven. Bij terugkomst bleek dat iedereen geweldig goed had samengewerkt bij stukken waar teamgeest gevraagd werd. Knap van iedereen!

Op dinsdag ging de groep richting MIJN Lunchcafe powered by Relim. Het is een sociaal en huiselijk lunchcafé. Men gelooft in kansen en toegankelijkheid voor iedereen. Deze filosofie kunnen wij volledig omarmen. De groep is hier heerlijk gaan lunchen. Na de magen gevuld te hebben en een kaarsje aangestoken te hebben in het mijnwerkers kapelletje op het terrein, liep de groep rustig terug naar Park Strijthagen.

Het was dus kortom weer een gezellig en knap staaltje teamwork van iedereen. Volgend jaar wandelen we gezellig weer mee. Bedankt gemeente Landgraaf voor dit evenement. Groetjes van ons allemaal!