Word vriend of vriendin van Only Friends Limburg

Word vriend of vriendin van Only Friends Limburg

De Vrienden dragen Only Friends Limburg een warm hart toe en dragen een financieel steentje bij. Sporten is gezond, juist voor kinderen en jongeren waarbij het niet allemaal vanzelf verloopt. Door Only Friends kan ieder kind deel uitmaken van een club! Samen werken we aan een vruchtbare toekomst van onze sportclub.

 

Wat is het?

Om de betrokkenheid en de middelen bij de club te vergroten is de “Vrienden van Only Friends Limburg” in het leven geroepen. Door een jaarlijkse bijdrage van elke Vriend van Only Friends Limburg, hebben we de mogelijkheid om activiteiten te organiseren en investeringen te verwezenlijken. Zo willen en kunnen we meegroeien met de tijd en een moderne en vitale sportclub zijn.

Bepalingen

Deelname aan de Vrienden van Only Friends Limburg is persoonlijk en is niet hetzelfde als een lidmaatschap. Vrienden, zijn vrienden voor het leven. Als je vriend wordt, is dat dan ook onze basis. Mocht het op termijn toch niet meer klikken, dan stellen wij voor dat je je vriendschap opzegt. De penningmeester stuurt één keer per jaar een betaalbericht.

Wat levert het jou op?

Je draagt bij aan het realiseren van concrete en zichtbare doelen. Je krijgt een eervolle vermelding op onze website. Uiteraard is er de optie om een anonieme vriend(in) te zijn. Dan blijven de vermeldingen achterwege. Je raakt betrokken bij een fijne sportclub die uniek is in Limburg.

Vriend(in) Only Friends Limburg

De Vriendenprijs bedraagt € 25 per jaar.

Ons motto luidt “Je bent goed zoals je bent”. In deze gedachte omarmen we ook onze Vrienden van Only Friends Limburg. Je bent vrij om de Vriendenprijs zelf te bepalen.

 


Onze vrienden (12 juni 2024)

Astrid Kirpenstein | Kiki Huijnen | Jolanda Rikers | Jeroen Bossers | Peter Mantingh | Nicolle Buck | Mariëlle Houben | Daniëlle Winkens

 


 

Vriend(in) worden?

Gebruik het onderstaande formulier als u lid wilt worden van de Vrienden van Only Friends Limburg. Door vriend(in) te worden onderschrijft u de doelstellingen van onze sportclub zoals hier vermeld. Maak vervolgens hier jouw bedrag over en kies het project ‘Vriend Only Friends Limburg’.