Blije deelnemers Only Friends Limburg worden bij finish Viva la Vida run verrast door Ilionx

Op zondag 25 september 2022 heeft voor de 3e keer het Euregionaal hardloop- en wandelevenement Viva La Vida Run Kerkrade plaatsgevonden. ‘s Middags om 14.25 uur was een G-loop van 500 meter. Aan de start stond een blij team met 25 deelnemers van Only Friends Limburg. Op de gezellige markt van Kerkrade werden de sporters aangemoedigd door de vele meegereisde supporters. Vader, moeder, opa, oma, buurman, vriend, leerkracht en de runners van de andere afstanden applaudisseerden voor onze helden en heldinnen.

Bij de finish op de markt stond het Ilionx MVO Maastricht team ons op te wachten. Naast de medaille ontving iedere deelnemer van Only Friends Limburg een op maat gemaakt Ilionx tasje. Anne van Gemert, MVO Ilionx Maastricht: ‘Wij zijn als Ilionx de trotse sponsor van Only Friends Limburg. Only Friends gelooft net als Ilionx dat sporten voor iedereen mogelijk moet zijn. Begin dit jaar is Ilionx een maatschappelijke samenwerking gestart met Only Friends Limburg. De samenwerking is enerzijds gebaseerd op technische ondersteuning, zoals Microsoft implementeren of het ontwikkelen van een applicatie. Anderzijds zal Ilionx Only Friends steunen door het sponsoren en bijdragen aan evenementen. Hiermee hoopt Ilionx niet alleen de sporters van Only Friends Limburg een onvergetelijke dag te bezorgen maar wilt Ilionx waar mogelijk zijn medewerkers motiveren om zich te verbinden. Met de collega’s Yana, Maaike en Lars hebben we de 6 km. afstand gelopen en zijn we zelf sportief bezig. Samen sporten en plezier maken, dat is hetgeen dat telt.’

Dank aan atletiekvereniging Achilles-Top Kerkrade die in samenwerking met Beleef Kerkrade de organisatie van de Viva la Vida run hebben mogelijk gemaakt.