Careless Walking met Only Friends Limburg brengt je vooruit!

ONLY FRIENDS WANDELEN BRENGT JE VOORUIT:

DOE MEE, PRAAT EROVER, DEELNAME IS GRATIS!

 

Only Friends Limburg start met Careless Walking. Wandelen is leuk en bijzonder geschikt voor iedereen die graag in groepsverband niet te snel en niet te ver wil lopen. Iedereen knapt op van een wandeling in de buitenlucht. Genieten van het samen wandelen. Bij ons staat vooral meedoen centraal. Je ontmoet andere mensen en legt nieuwe contacten. We bieden je de ruimte om thema’s te bespreken waar medewerkers van zorg- en welzijnsinstellingen je verder mee kunnen helpen. Eén keer per maand wordt op donderdag een thema besproken dat in de groep leeft. ‘JE BENT GOED ZOALS JE BENT’ is ons motto waarbij plezier en enthousiasme voorop staan!

  

 

VOOR WIE

Wandelen is voor alle leeftijden, mannen en vrouwen.

 

WANNEER

Maandag van 13.30 tot 14.30 uur, Park Strijthagen Landgraaf

Woensdag van 9.30 tot 11.00 uur, ‘t Westhoes Kerkrade

Donderdag van 9.00 tot 10.00 uur, Flexiforum Kerkrade

 

WANDELTRAINERS

De Only Friends Limburg wandeltrainers zijn medewerkers van zorg- en welzijnsinstellingen, vrijwilligers van Only Friends Limburg en atletiekvereniging Achilles Top en stagiaires van diverse onderwijsinstellingen.

 

Only Friends Wandelen wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking met NOVIZorg, Radar, MEE Zuid-Limburg, Impuls, Meander, VIE Kerkrade, Fontys Hogeschool, Zuyd Hogeschool, VISTA/CIOS, Landgraaf Verbindt, atletiekvereniging Achilles Top.

 

DEELNAME IS GRATIS, CONTACT EN AANMELDEN

Stuur een email aan info@onlyfriendslimburg.nl