Chill Club Only Friends Limburg van start bij Jan Baptist school in Kerkrade

Op woensdag 16 november start een 4 weken programma van de Chill Club Only Friends Limburg met activiteiten bij St. Jan Baptist in Kerkrade. Wekelijks worden sport- en beweegactiviteiten zoals levend ganzenbord, ren je rot, roverspellen, vlag veroveren, bootcamp aangeboden voor kinderen van de beide scholen St. Jan Baptist en Arcadia en kinderen van een BSO van Kinder Opvang Parkstad.

 

Woensdag 16, 23, 30 november en 14 december: 15.00 – 16.30 uur

Op woensdag middag 16, 23, 30 november en 14 december van 15.00 uur – 16.30 uur worden Esther, de sportleerkracht van St. Jan Baptist, en Jermaine, sportcoördinator van Kinder Opvang Parkstad, ingezet om een activiteit te organiseren in de gymzaal bij St. Jan Baptist. Wekelijks kunnen 8 kinderen van de BSO van Kinder Opvang Parkstad en 4 kinderen van St. Jan Baptist en Arcadia samen meedoen aan een beweegactiviteit.

  

Kinder Opvang Parkstad en Only Friends Limburg

De Chill Club van Kinder Opvang Parkstad is al jaren een succesvol initiatief. Ze nemen de kinderen na school mee naar een sporthal voor een sportles. Kinder Opvang Parkstad gelooft in de aanpak om kinderen met en zonder beperkingen samen te laten spelen en sporten en wil investeren in deze activiteit. Voor de leerlingen van St. Jan Baptist en Arcadia is er een kans om vriendjes te maken in de Chill Club én ze hebben een extra beweegmoment in de week.

Only Friends is een sportclub speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking. Met de Chill Club Only Friends Limburg bieden we een aanbod om het inclusief sporten te stimuleren. Chill Club Only Friends Limburg hoort bij de uitdaging om het inclusief sportaanbod te vergroten voor kinderen met en zonder beperkingen.

 

Inschrijven kan via het portal van de school. Schrijf je snel in, vol=vol!