Maatregelen verlengd: geen sportactiviteiten Only Friends Limburg tot en met 28 april

Om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan en een onhoudbare druk op de zorg te voorkomen heeft het kabinet vanavond de bestaande maatregelen verlengd. Zo is onder andere bepaald dat alle sportaccommodaties zeker tot en met 28 april gesloten zullen blijven. In ieder geval tot en met 28 april blijft het ook verboden om bijeenkomsten te organiseren. Het verbod op het houden van vergunningplichtige evenementen is gehandhaafd tot de eerder gekozen datum van 1 juni.

Wat missen we Only Friends!

Juist nu in deze onzekere tijden hebben we elkaar nodig. Door te bewegen, gezond te eten, meer te rusten en genoeg te slapen zal je uitdagingen, fysiek en geestelijk, beter aankunnen. Om jullie te helpen, wellicht een beetje te motiveren, heeft Only Friends oprichter Dennis Gebbink een ‘Friends thuis trainingsschema’ voor jullie gemaakt.

Dennis Gebbink: “Naar mijn eigen inzicht. Een mix van cardio- en krachtsoefeningen. Het schema met plaatjes van internet ‘gepikt’. De tijd en de herhalingen zelf ingeschat. Van een start tot de eindvorm waar je naar toe kan trainen. Voor onze helden die zittend moeten trainen zelf het schema bedacht. Fotomodel gespeeld. De tijd en herhalingen ingeschat. Ik heb geprobeerd de trainingen voor iedereen toegankelijk te maken. Maar realiseer dat niet alle oefeningen zullen lukken. Wees dan vooral zelf creatief. Ook zie je opstappen op een stoel. Dat kan/mag natuurlijk ook een hoge drempel, krukje of iets dergelijks zijn. Verzwaren kan natuurlijk ook. Bijvoorbeeld bij de armoefeningen, kan je een fles water o.i.d. in je hand nemen. Voor onze kleinste helden tot 10 jaar is dit minder geschikt en is denk ik vooral spel de manier om in beweging te blijven. Ik hoop dat jullie er iets mee kunnen. Ik heb het met veel liefde en zorgvuldigheid gemaakt.”

Friends thuis training zittend

Friends thuis training

 

Heel veel succes en plezier met de “Friends thuis training”

 

 

Blijf gezond samen en zorg voor elkaar!