Maatregelen verlengd

Laatste nieuws is dat de regering een aantal regels heeft versoepeld. Het betreft
voornamelijk onderwijs en sport. Daarbij valt op dat het vooral op de jeugd gericht is. Tot 12 jaar is alles vrijgegeven (behalve officiële wedstrijden). Van 12 tot 18 jaar mag er gesport worden met 1,5 meter afstand.

Deze regeling is echter alleen voor buitenactiviteiten bedoeld. Sporten en verblijf in gebouwen is nog niet toegestaan. Dit is ook door de gemeente Landgraaf uitdrukkelijk naar ons gecommuniceerd. Dat betekent dat ons gebouw op Park Strijthagen voorlopig voor Only Friends gesloten blijft.

Echter we zitten niet stil! Onze handbaltrainers zijn handbal@home gestart. Deze week gaat de tweede training online. Verder willen wij goed nadenken hoe we een veilige opstart kunnen maken. Nadenken over afspraken met elkaar. Over omgangsregelingen, manier van trainen, gebruik gebouw Park Strijthagen, max. aantal mensen bij elkaar, gebruik toiletten, hygiëne etc.

Zodra zich mogelijkheden voordoen om weer samen te komen en de activiteiten van Only Friends op te pakken, zullen we u zeker informeren.

We hopen dat u allen gezond bent en gezond blijft!

Bestuur Only Friends Limburg