Monique Lutgens-Blom

Hallo allemaal,
Ik ben Monique Lutgens-Blom. Afgestudeerd als agogisch werker.
Werken met kinderen is mijn passie. Ik heb 22 jaar gewerkt bij MIK kinderopvang in Maastricht. Leeftijd van 0-12 jaar. Juni 2009 ben ik bevallen van onze zoon Jesse. Jesse bleek een zeldzame aandoening te hebben waardoor ik genoodzaakt was om te stoppen met werken.
Sinds augustus 2020 ben ik bestuurslid bij Only Friends Limburg.
Bij de sportles die in verbinding staat met Arcadia, Jan Baptist en Only Friends, kan ik mijn passie weer uitoefenen als vrijwilliger. Heerlijk om weer enthousiast met de kinderen aan de slag te gaan met het uitoefenen van activiteiten tijdens een gymles.
In mijn vrije tijd doe ik mountainbiken en racefietsen om af te schakelen en energie op te doen. Bij Only Friends Limburg ben ik tevens buddy voor het aangepast fietsen in samenwerking met de Maaslandster op Megaland in Landgraaf.
Ik kijk er naar uit om veel kinderen bij Only Friends te verwelkomen. Hopend dat ze plezier hebben in het sporten/ bewegen, ze zich thuis voelen, ze erbij horen, maar bovenal succes mogen ervaren waardoor ze groeien en zelfvertrouwen krijgen.
Tot ziens bij Only Friends Limburg,
Groetjes Monique Lutgens-Blom