Nicolle Buck verwelkomt als nieuw bestuurslid

Ver voor de start van Only Friends Limburg stond Nicolle Buck al klaar voor de cliënten op de Radar dagbesteding. Samen met Mariëlle, Daniëlle, Dianne, Richelle, Maria en Piet vormden ze al een team bij Roda JC Midden in de Maatschappij. En het klopt wat ze zeggen: ‘Never change a winning team!’. Vandaar dat we als bestuur aan Nicolle hebben gevraagd om toe te treden tot het bestuur van Only Friends Limburg.

Nicolle vertelt hierover:

‘Met veel plezier werken en sporten we met de Radar dagbesteding (Only Friends@work) bij Park Strijthagen. Op maandag volgen de cliënten de sportles van 13.00 tot 14.00 uur. Op dinsdag poetsen en knutselen we meestal voor activiteiten die we zelf vieren of in de wijk uitdelen zoals paas geschenken. Op woensdag en donderdag verzorgen we samen met de cliënten de buurt inloop in het wijkgebouw An de Koel. Of het nu het opnemen en opzetten van een winnende Carnavals film van Radar is of het meelopen bij de wandel Avond4Daagse in Landgraaf, ik doe het met veel plezier. Wat een lol hebben we samen op de dagbesteding! Buiten het werk op de dagbesteding werk ik ook nog op Woonvorm De Rochus in Kerkrade. Ik doe het met veel enthousiasme en plezier. In mijn vrije tijd doe ik Zumba. Tijdens het dansen kan ik even mijn hoofd leeg maken en mijn spieren wat los dansen. Het is een welkome afwisseling in mijn drukke werk schema. Mijn partner, Ad, is vrijwilliger voor NOVIZorg op Park Strijthagen. We zijn dus soms samen op Park Strijthagen aan het werken. Zo zien we elkaar tenminste nog eens door mijn drukke werkschema haha. Het kijken naar Formule 1 en het bezoeken van auto sport wedstrijden in Venray zijn andere hobby’s van Ad en mij. De Corona tijden hebben gezorgd voor vele veranderingen maar gelukkig is Only Friends Limburg de stabiele factor gebleven in deze moeilijke tijden. Hopelijk mogen we ook snel weer terug naar miene Kloeb Roda JC om daar weer werkzaamheden te verrichten. Die combinatie en afwisseling in locatie en werkzaamheden is het leukste om te hebben.
Ik heb volmondig JA gezegd toen mij de vraag gesteld werd om bestuurslid van Only Friends Limburg te worden. De filosofie, de medewerkers, de cliënten en leden van deze geweldige club zitten in mijn hart en als ik daarin mijn steentje kan bijdragen, dan doe ik dat graag. Op naar een mooie toekomst met z’n allen!”

Sportieve Groetjes,
Nicolle Buck