Only Friends Limburg en Fortuna Sittard gaan samenwerken

Voor de 18e keer organiseert Fortuna Sittard de G-vriendenwedstrijd en wel op zaterdagavond, 9 november om 19.45 uur waarbij ADO Den Haag de tegenstander is. Via de maatschappelijke tak van de club uit Sittard, Fortuna Verbindt, zal dan een groot aantal mensen met een beperking te gast zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een bijzondere avond omdat Fortuna gaat samenwerken met Only Friends Limburg, een sportclub voor iedereen met een beperking én met de slogan:“Je bent goed zoals je bent!”. Op zaterdag 9 november wordt de samenwerking bekrachtigd tussen Only Friends Limburg en Fortuna Sittard.

Rondom deze wedstrijd vinden diverse activiteiten plaats, waarmee de samenwerking tussen Fortuna Sittard en Only Friends Limburg officieel van start zal gaan. Onlangs hebben al enkele leden van de maatschappelijke tak van Fortuna deelgenomen aan sportactiviteiten op de accommodatie in Landgraaf. Ook enkele spelers van de selectie van de club zullen dit seizoen aanwezig zijn bij de diverse sportevents.

 

 

 

 

 

Mariëlle Houben: ,,Onze intentie is om via de samenwerking met Fortuna Sittard nog meer mogelijkheden te bieden aan mensen met een beperking. De club is dit seizoen gestart met een eigen G-Vrienden team, dat in Limburg in competitieverband uitkomt. Voor ons een duidelijk voorbeeld dat Fortuna Verbindt serieus is in haar bedoelingen om mensen met een beperking te stimuleren om aan sport te gaan doen. Als Only Friends Limburg zijn we ervan overtuigd dat de samenwerking goede resultaten zal opleveren”.

Only Friends Limburg en Fortuna Sittard nodigen jullie van harte uit aanwezig te zijn bij onze G-Vrienden wedstrijd op 9 november a.s. Onze G-vrienden kunnen gratis de wedstrijd bezoeken, Fortuna stelt deze kaarten ter beschikking.

De aanmeldingen zien we graag binnenkomen tot en met maandag 4 november bij info@onlyfriendslimburg.nl