Only Friends Limburg en ilionx bundelen hun krachten!

Only Friends gelooft net als ilionx dat sporten voor iedereen mogelijk moet zijn. Het motto van Only Friends luidt dan ook: “Je bent goed zoals je bent!”. Begin dit jaar is ilionx een maatschappelijke samenwerking gestart met Only Friends Limburg. De samenwerking is enerzijds gebaseerd op technische ondersteuning, zoals Microsoft implementeren of het ontwikkelen van een applicatie. Anderzijds zal ilionx OFL steunen door het sponsoren en bijdragen aan evenementen. Hiermee hoopt ilionx niet alleen OFL een onvergetelijke dag te bezorgen maar wilt ilionx waar mogelijk zijn medewerkers motiveren om zich te verbinden. Samen sporten en plezier maken, dat is hetgeen dat telt.

Aanstaande zaterdag 25 september zal ilionx Maastricht en Only Friends Limburg samen deelnemen aan de Viva la Vida Run. De Viva la Vida Run Kerkrade is een Euregionaal hardloop- en wandelevenement en wordt door atletiekvereniging Achilles-Top in samenwerking met Beleef Kerkrade georganiseerd. Het programma is volledig gericht op jeugd en volwassenen. Gedurende de hele dag starten verschillende runs. De deelnemers rennen/wandelen verschillende routes die variëren in afstanden (500 m, 1000 m, 6 KM, 10 KM, 10EM). ilionx zal met een aantal collega’s deelnemen aan de 6KM run. Daarna zullen zij samen met nog heel veel enthousiaste toeschouwers, de OFL leden aanmoedigen tijdens de G-loop van 500 meter.

ilionx is enorm trots op de samenwerking en hoopt nog vele mooie evenementen neer te zetten. Benieuwd naar de samenwerking of bent u aanwezig tijdens de Vida la Vida run? Kom dan gezellig naar onze stand op zondag 25 september!