Only Friends Limburg Goede Doel tijdens de Kerst-serenade van Jack Vinders op 22 december a.s.

Zanger/Cabaretier Jack Vinders staat op 22 december a.s. met de Kerst-serenade in het Parkstad Limburg Theater te Heerlen. De ras entertainer Jack Vinders weet al jaren mensen te raken, recht in hun hart. Vlak voor het mooiste feest van het jaar dompelt hij de mensen muzikaal én cabaretesk onder in kerstsfeer. Zijn programma krijgt dit jaar een speciale toevoeging. Jack Vinders heeft er dit jaar namelijk voor gekozen dat Sportclub Only Friends Limburg het Goede Doel is tijdens zijn Kerst-serenade. Een groep mensen met de ziekte van Parkinson en met beginnende dementie maakte samen met Jack Vinders onlangs in Landgraaf twee live action painting-schilderijen. De werken worden na de kerstshow van Jack Vinders geveild, waarna de opbrengst ten goede komt aan Only Friends Limburg. In de pauze van de voorstelling zijn sporters en vrijwilligers van Only Friends Limburg aanwezig om beschilderde mini canvas hartjes aan de man te brengen. Allemaal voor het Goede Doel, dé sportclub voor iedereen met een beperking, Only Friends Limburg. Doe nu alvast met onze veiling mee!

 

Mariëlle Houben, initiatiefnemer Only Friends Limburg: “De prijs van het hartje bepaalt de koper vanuit ons motto ‘Je bent goed zoals je bent’. Meedoen is voor ons belangrijk, elk op hun eigen manier. Dat geldt voor onze sporters, vrijwilligers, sponsoren en iedereen die ons een warm hart toedraagt. Jack is meer dan een fan van onze sportclub, hij is een échte ambassadeur die meedoet om onze droom te realiseren. De mooiste sportclub voor mensen met een beperking in Limburg mogelijk maken. We vinden het prachtig dat we met zo’n grote groep van Only Friends Limburg aanwezig kunnen zijn tijdens zijn theaterkerstshow in het Parkstad Limburg Theater. Het is fantastisch dat dit jaar Only Friends Limburg het goede doel is en daar zijn we Jack dan ook bijzonder dankbaar voor.”

 

De (laatste) kaarten voor de Kerst-serenade van Jack Vinders zijn online verkrijgbaar via www.plt.nl , telefonisch via 045-5716607 of aan de kassa van Parkstad Limburg Theaters.