Only Friends Limburg is op zoek naar een trainer voor High5Fitness

Wil je ook wezenlijk en vrijwillig bijdragen aan de vetste sportclub van Limburg en horen bij een steeds groter en bekender wordende sportclub?

Wij – maar vooral ook onze sporters waar wij het allemaal vrijwillig voor doen – hebben jou keihard nodig. Wij doen het voor mensen met een beperking die het gaaf vinden om bij ons te komen sporten en bewegen, dit onder het motto: “Je bent goed zoals je bent”!
Wij zijn Only Friends Limburg en zoeken een enthousiaste leukerd voor onze sportclub.

 

VACATURE FITNESS TRAINER

 

Only Friends Limburg is op zoek naar een trainer voor High5Fitness.

Vanaf eind vorig jaar is sportclub Only Friends Limburg gestart met High5Fitness. Deze Fitness is niet alleen heel leuk om te doen. Het is ook bijzonder geschikt voor mensen met een lichamelijke-, geestelijke beperking, mentale aandoening of chronische ziekte die in groepsverband willen werken aan het vergroten van hun kracht, uithoudingsvermogen, lenigheid, snelheid en coördinatie.

Eén keer per week op maandag van 13:00-14:00 uur, wordt op Sportpark Strijthagen in Landgraaf High5fitness aangeboden.

High5Fitness is een groepsles op maat, waarbij we rekening houden met de mogelijkheden en interesses van de deelnemers. Samen werken we op een enthousiaste en positieve manier aan het vergroten van de kracht, snelheid, uithoudingsvermogen, lenigheid en coördinatie. De groepslessen hebben een specifieke trainingsopbouw, waarvan de ‘warming-up’ en de ‘cooling-down’ belangrijke onderdelen zijn om eventuele blessures en gezondheidsklachten te voorkomen. Er wordt niet alleen gekeken naar de beperking maar juist naar de mogelijkheden van de deelnemers die in de High5Fitness doelen worden genoemd. Iedereen heeft andere mogelijkheden en behoeftes en wij zullen ons best doen hier zo goed mogelijk bij aan te sluiten. High5fitness is voor iedereen met een beperking, die ouder is dan 17 jaar. De groepsles wordt aangeboden aan zowel mannen als vrouwen (of genderneutrale personen).

 

Help ons en neem contact op.

Help ons en word deelgenoot van onze club en een heel leuke groep interessante mensen en werk mee aan het realiseren van de dromen van onze sporters en van die van ons. Wij zoeken jou. Neem snel met mij contact op, dan kan ik je verder informeren. Laat ons het zo snel mogelijk weten. Neem contact op met Mariëlle Houben, marielle.houben@onlyfriendslimburg.nl of 06 81165282.

Natuurlijk mag je de vacature doorsturen aan je werkgever, (ex) collega’s, buren, familie en/of andere mensen wijzen op deze leuke functie, graag zelfs!

De sporters staan te springen voor het hervatten van de High5Fitness training. We hebben nu 6 mensen met een beperking die op maandag niet kunnen sporten omdat er geen gediplomeerde fitness trainer (CIOS diploma of sport/bewegingsbevoegdheden).

De  onbetaalbare glimlach van Only Friends sporters is de mooiste beloning voor je inzet ….

 

Dankjewel voor het meehelpen leven van de droom van onze sporters en van die van ons.