Bij Only Friends bieden we sportles voor kinderen waarbij het niet allemaal vanzelf verloopt

Mijn naam is Lilian Schoonbrood-Schiffers. Ik ben getrouwd en wij hebben 3 uit huis wonende kinderen en 2 kleinkinderen. Ik ben ruim 28 jaar werkzaam in het speciaal basisonderwijs en heb ervaring binnen alle leeftijdsgroepen.

In 2014 heb ik de vakopleiding bewegingsonderwijs gedaan, gevolgd door de opleiding motore remedial teaching (MRT) en een module fijne motoriek en schrijven.

Lilian: “Vanuit de behoefte en vraag om een activiteit mee te bedenken en organiseren voor kinderen die een meer specifieke begeleiding nodig hebben ben ik betrokken bij Only Friends Limburg. Ik kan me helemaal vinden in het motto ‘Je bent goed zoals je bent’ en de houding ‘plezier staat voorop’! Vanuit enthousiasme en voldoende ervaring met de kinderen waarbij het niet allemaal vanzelf verloopt én mijn eigen passie voor bewegen, geef ik met veel plezier de naschoolse sportles voor Only Friends samen met Monique en Don.”