€1.950 opgehaald voor het Goede Doel Only Friends Limburg

Met de actie Wereld Record Wilhelminaberg beklimmen wilde initiatiefnemer Bram Defesche geld ophalen voor het goed doel Only Friends Limburg, dat zich als sportclub inzet voor mensen waar sporten niet vanzelfsprekend voor is. Door Only Friends kan ieder kind deel uitmaken van een club.

 

Mariëlle Houben, voorzitter Only Friends Limburg: “We zijn onder de indruk van de overweldigende giften, donaties en cheques die we tot nu toe hebben ontvangen. We zitten nu al op €1.950 en nog iedere dag blijven donaties binnen stromen. Met dit geld kunnen wij de droom waar blijven maken: onbeperkt sporten en bewegen voor iedereen in onze prachtige provincie Limburg. Dankjewel aan alle sponsors, donateurs én de helden én heldinnen die vrijdag de berg hebben overwonnen. We hebben respect voor jullie allemaal en blijven ons motto ‘je bent goed zoals je bent’ nastreven.”

 

 

Ben jij nog vergeten te doneren? Dat is niet erg! Het kan namelijk altijd nog… Klik hier een help de fantastische toppers van Only Friends Limburg!