Only Friends Limburg wandelt mee met Avond4Daagse Landgraaf

Van 10 t/m 16 mei 2021 doet Only Friends Limburg mee aan de wandelchallenge van 40 km.
We gaan coronaproof en virtueel wandelen met onze sporters en begeleiders van de dagbesteding bij Radar Park Strijthagen, de Positive Fitters van NOVIZorg, voetballers, handballers, trainers, vrijwilligers en bestuursleden.
In groepsverband of op eigen initiatief, in je eigen tempo op een moment wanneer het jouw het beste uitkomt. De speciaal ontworpen app houdt onze afstand bij en hierop kunnen we zelf dus zien hoever we in de challenge zitten. Dit wordt weergegeven in de app op een virtuele route van Landgraaf. Niet alleen onze eigen positie, maar ook van de andere deelnemers in de week van 10 t/m 16 mei en challenge van 40 km. zijn zichtbaar.

Iedereen kan wandelen!
Wandelen is goed voor lichaam en geest en past daarom perfect binnen een gezonde leefstijl. Een wandeling draagt bij aan de opbouw van het vitamine D gehalte en helpt bij het tegengaan van geheugenverlies. Twee maal in de week een uur wandelen heeft al effect op het geheugen. Bijna iedereen kan het, het kan bijna overal. Ervaren wandeltrainers en -begeleiders bieden minder valide wandelaars ondersteuning op maat. Ook organiseren we aangepaste wandeltochten waarbij een speciale route wordt uitgezet voor rolstoelgebruikers en wandelaars met een beperking. Er wordt niet alleen gekeken naar de beperking maar juist naar de mogelijkheden. Bij ons staat vooral meedoen centraal.

Begin 2020 is Sportclub Only Friends Limburg gestart met AANGEPAST WANDELEN. Wandelen is leuk en bijzonder geschikt voor mensen met een beperking die graag in groepsverband niet te snel en niet te ver willen lopen. Iedereen knapt op van een wandeling in de buitenlucht. Genieten van het samen wandelen. Lekker buiten actief zijn en ondertussen ook nog genieten van de natuur!

Ivm de Corona maatregelen is het helaas niet mogelijk om met grote groepen samen te wandelen. Onze ervaren wandeltrainster Corry is bereid om met één of een aantal mensen een aangepaste wandeling te maken.
Wil je wandelen, neem contact met ons op. Er zijn geen kosten aan verbonden. Wandelen is gratis bij Only Friends Limburg.