Bij Only Friends staat niemand naast de zijlijn

Joepie, eindelijk was het dan zover! We mochten weer beginnen met de voetballes. Wat waren onze leden, ouders en wij als sportclub blij!

De uitdeelzakjes zijn klaar om onze kanjers te verblijden na de les. Om hen te verwelkomen had de dagbesteding de gang versierd!

 

De moeder van Cas vertelde mij dat Cas in het weekend gevraagd had om haar telefoon. Waarom vroeg moeder? Waarop Cas zei: ”dan stuur ik die mevrouw van Only Friends Limburg een appje want we mogen weer sporten.” Geweldig toch!

 

  Cas met de attentie na afloop. Bezweet en blij dat hij weer mocht voetballen!

 

Bart en Cas begonnen fanatiek aan de training. Zo te zien waren ze het niet verleerd want het ging prima. Het zonnetje scheen en de temperatuur was heerlijk aangenaam. Iets later sloot Daniëlla ook aan bij de groep. Net als Bart en Cas was zij blij weer te mogen sporten. Daniëlla volgt bij ons een tweede sport naast het voetbal namelijk Handbal. De handballers hadden afgelopen zondag de eerste les en ook dit was een feestje. Daar er door de regering een leeftijdsgrens is opgesteld sloot Nicole vandaag nog niet aan maar we zouden Only Friends Limburg niet zijn als we daarvoor geen oplossing zouden zoeken. Zij krijgt een personal coach waardoor ze kan sporten maar dan niet in groepsverband. Want ons motto is: niemand mag of moet naast de zijlijn staan. Het is goed zoals je bent. We houden ons aan en respecteren de maatregelen maar zijn ook blij weer te mogen sporten. Dus ben je het binnen zitten zat en voetbal of handbal je graag, neem dan contact met ons op en sport met ons mee! Lieve, sportieve groetjes Daniëlle