Fietspret Landgraaf flitsend van start!

Groom Droom Zonnestraaltjes gingen vandaag van start! Fietsvaardigheidstraining op een prettige ongedwongen manier. We spelen in op de behoefte van kinderen. Het belangrijkste is dat de kinderen plezier beleven in wat ze doen en zich vrij kunnen bewegen op een veilige manier.
Je bent goed zoals je bent! Dat is het motto van OnlyFriends. Dat zie je ook terug in de groep kinderen die training krijgen van Roger en Monique
Het gaat bij ons niet alleen maar om kinderen met een fysieke beperking. Ook kinderen die om wat voor reden niet mee kunnen draaien bij een gewone fietsclub zijn bij ons welkom. We noemen onze fietsers de “ZONNESTRAALTJES”.
  
  
Marco Jeeninga, secretaris TWC Maaslandster: “Klein beginnen, spreekt zich vanzelf rond. TWC Maaslandster Zuid-Limburg is samen met Only Friends Limburg een fietspret opgestart om jonge kinderen veilig te leren fietsen. Vandaag 1 juni was de eerste keer. Gestart werd met 4 jonge kinderen onder leiding van echte trainers Monique Lutgens en Roger Franssen. Natuurlijk ook door het mooie weer zat de stemming er meteen goed in. De kinderen hebben een leuke en leerzame avond gehad. Als al die kinderen volgende week een vriendje of vriendinnetje meenemen zijn we al met z,n achten, zo hopen we een leuk groepje te krijgen wat spelenderwijs veilig leert fietsen. De trainingen worden elke dinsdag avond gegeven op Sportpark Strijthagen in Landgraaf. Alle Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom.”

Fietspret trainers

Fietspret Landgraaf wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking met wielervereniging TWC Maaslandster Zuid-Limburg en vrijwilligers van Only Friends Limburg. De wielrentrainers zijn Roger Franssen (gediplomeerd trainer TWC Maaslandster Zuid-Limburg) en Monique Lutgens- Blom (vrijwilliger Only Friends Limburg).
Interesse? Meld uw zonnestraaltje aan bij:
www.onlyfriendslimburg.nl of monique.bl@home.nl