Only Friends als één grote familie aanwezig bij G-voetbaltoernooi

Zondag 11 juli  was het Pomme de Terre voetbaltoernooi voor de G jeugd, van stichting Zo Mooi Mogelijk in Parkstad. Dit voetbaltoernooi vond onder grote belangstelling plaats in de tuinen van het complex van C- Mill.

Wethouder Martin de Beer gaf de aftrap van het toernooi. De weergoden waren ons ‘s ochtends meer dan prima gestemd: Een prachtig zonnetje opende deze speciale dag. Het toernooi was perfect georganiseerd. Het was een gezellige en sportieve ochtend waarbij het mengelmoes team van het Zuyderland Ziekenhuis Kindergeneeskunde uiteindelijk de beker won. https://parkstadactueel.nl/2021/07/12/pomme-de-terre-voetbaltoernooi-2021-in-parkstad/?fbclid=IwAR1vHDC_flb770xM7kGsaBWm2Ltux9FvdzfifabiUDthXzC_V1mS2E6NR-8

Only Friends Limburg was als één grote familie aanwezig. Gastspeler Tobias van Stokrom van Only Friends Eindhoven was van de partij.

Het team onder leiding van de voetbaltrainers Hans Zuidersma en Kai Sterk werd klaargestoomd voor de eerste wedstrijd!

De voorbereidingen waren getroffen en de spelers en speelsters hadden er zin in. In een mooie nieuwe outfit, gesponsord door Sport2000, stonden ze trots aan de aftrap. Aangemoedigd door de vele ouders, opa’s en oma’s, vrijwilligers van Only Friends, werd genoten van de fantastische sfeer. Zoveel plezier, samenwerking en respect op deze mooie sportieve dag!

We danken de stichting Zo Mooi Mogelijk voor de organisatie en Sport2000 voor de fantastische sponsoring van onze voetbalsets.