Stagiaire Luna zet verbinding met Only Friends voort als vrijwilliger

Beste Only Friends vrienden,

Mijn naam is Luna Nijenhuis en zoals jullie misschien al weten ben ik CIOS-student.
Ik ben vorig jaar gestart met mijn stage bij Only Friends Limburg. Jullie kunnen mij onder andere kennen van de running en het handbal. Ik heb tijdens mijn stageperiode veel geleerd van de lieve en gemotiveerde mensen om mij heen. Daarnaast heb ik vriendschappen opgebouwd met cliënten en hebben we samen mooie herinneringen gemaakt.
Omdat dit mijn laatste jaar was van het CIOS zal ik geen stage meer lopen bij Only Friends Limburg. Er staat een nieuwe HBO uitdaging op mij te wachten. Graag wil ik via deze weg iedereen om mij heen bedanken voor alle hulp en gastvrijheid. Mijn verbinding met Only Friends blijft zeker voortbestaan als vrijwilliger.

Nogmaals bedankt allemaal en wellicht tot in de toekomst!

Groetjes Luna